Afbeelding

Brabant Vloeren: “Wij blijven bereikbaar!”

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Bel voor een passende afspraak, zodat je plannen voor die nieuwe vloer gewoon door kunnen gaan. Op www.brabant-vloeren.nl vind je steeds de mooiste aanbiedingen en het assortiment waar Rob Manders, eigenaar van Brabant Vloeren, graag alle ‘voor- en tegens’ over vertelt. Rob: “De nieuwe vloer wordt gratis gelegd. Deze ‘lockdown’-deal kan besteld worden zolang de lockdown nog duurt en (eventueel) later gelegd, vóór 31 december 2021. Zo kun je je voordeel nu regelen, om later profijt van te hebben. Neem gerust contact op voor de bijzonderheden van de actie.”

Brabant Vloeren blijft bereikbaar:

  • Voor een bezoek aan onze showroom
  • Voor advies of onderhoud aan uw vloer.

Rob hoopt, net als alle ondernemers die zich nu tijdens deze lockdown aan strenge regels moeten houden, dat het snel voorbij is en iedereen weer gewoon binnen kan lopen in de mooie showroom aan Canadabaan 7a in Nistelrode. Tot dan wordt er gewerkt met afspraken; een goed alternatief om een prima indruk te krijgen van alles wat Brabant Vloeren in huis heeft op het gebied van vloeren, traprenovatie en raamdecoratie!

Kunt u niet wachten tot de showroom weer open gaat? Bel of mail voor een afspraak. “Want wij blijven bereikbaar, met afspraken conform de coronamaatregelen”, besluit Rob

www.brabant-vloeren.nl 0412-745072