Afbeelding

‘Mijn coach heeft me vertrouwen gegeven’

Ondernemend Bernheze

HEESWIJK-DINTHER- Amanda van den Hurk, oprichter van Sweet Goodbyes, kreeg een Starters Succes-traject cadeau voor haar deelname aan de Starter van het Kwartaal-verkiezing. Het traject gaf haar het vertrouwen om door te pakken met haar bedrijf.

De negen coaches van Starters Succes zijn stuk voor stuk thuis in alle aspecten van het ondernemerschap én kunnen op hun eigen terrein de diepte in.
Zo is er voor iedere vraag passende hulp beschikbaar. Amanda kreeg hulp van coach Rob van Herpen.

Amanda: “Als mens vind ik ondernemen heel leuk. Maar de rol van ondernemer, daar had ik geen kaas van gegeten. Er komt veel bij kijken. Ik was best onzeker: kan ik dit wel? ‘Je staat er. Geloof in jezelf’, zei mijn coach Rob van Herpen. Die steun heeft me veel vertrouwen gegeven. Zonder Starters Succes zou de te bewandelen weg moeilijker zijn geweest.”

Rob dacht mee, lééfde mee, vervolgt Amanda. “Hij toverde allerlei ideeën uit de hoge hoed. Ik twijfelde bijvoorbeeld aan mijn online presentatie. Zitten mensen wel te wachten op zoveel berichten op Facebook en LinkedIn? Rob kantelde dit idee. Het is toch mooi als je laat zien wat je te bieden hebt en wat je wilt bereiken? Dat wordt niet snel irritant. Hij deelde hierover zijn visie met mij. Ook stelde hij me voor aan andere ondernemers, met wie ik ervaringen uitwisselde en van wie ik handige tips kreeg.”

Ben je korter dan vijf jaar ondernemer? Starters Succes helpt. www.starterssucces.nl

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 13 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 17 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 17 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze