Van Soest & Partners
Van Soest & Partners Foto: Edwin Hendriks

Van Soest en Partners gaat verhuizen

Ondernemend Bernheze

HEESWIJK-DINTHER - Al enige tijd groeiden ze uit hun jasje in het pand aan Plein 1969. Nu ze het naastgelegen hoekpand – de oude Rabobank – hebben gekocht, zijn ze met een ruime en moderne opzet klaar voor de toekomst. Chris-Stan van Daal is enorm enthousiast: “Het ziet er schitterend uit.” 

Het pand aan Plein 1969 nr. 1 heeft altijd gelonkt, al toen ze in 2013 verhuisden van de Kerkstraat naar Plein 1969. Maar ondanks verwoede pogingen werd het nooit een optie. Dat werd anders in het begin van dit jaar, toen de mogelijkheid ontstond om in het oude pand van C1000 nieuwbouw te plegen. Er werd een laatste balletje opgegooid over Plein 1969 nr. 1. En dat bleek niet voor niets. De Directeur Bedrijven van de Rabobank belde terug, en de eerste afspraak werd gemaakt. Nog nét voor de coronacrisis, zou later blijken. 

Op 1 december kreeg Van Soest en Partners de sleutel overhandigd. Momenteel wordt er een fris kleurtje aangebracht en worden de spreekkamers, werkplekken en presentatieruimtes ingericht. Dat zijn er meer dan voorheen, en ze zijn groter. “We hebben nu meer ruimte voor klanten. Voorheen hadden we maar anderhalve spreekkamer, en dat worden er nu drie of vier. Ook gaan we met meer personen het kantoor bemensen – zodra dat tenminste mag”, vertelt Chris-Stan. 

Met de verhuizing groeien ze van 120 naar 250 m2. Chris-Stan benadrukt: “Dat het gelukt is om dit tijdig te kunnen realiseren, is mede dankzij de inzet van een aantal aangesloten bouwbedrijven, zoals Van Zandvoort Elektrotechniek, Installatiebedrijf Traa, Klussenbedrijf Hans van Daal, Schildersbedrijf v.d. Wetering en UCE Computers.”

Vanaf 24 december zal Van Soest en Partners het nieuwe pand gaan betrekken.

Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 5 uur geleden Tweede locatie voor 'Eten over? Regio Bernheze'
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 7 uur geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 8 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 10 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 10 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 14 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid