Sponsor, bedankt: Van der Wielen Metaalbewerking 
Sponsor, bedankt: Van der Wielen Metaalbewerking 

Sponsor, bedankt: Van der Wielen Metaalbewerking 

Nistelrode

NISTELRODE - De sportvereniging leeft natuurlijk van haar leden. Elk weekend spelen velen hun korfbal- of voetbalwedstrijd. Er zijn gelukkig vrijwilligers die er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt, maar ook financiële ondersteuning is nodig. Gelukkig zijn er in de omgeving van Nistelrode veel sponsoren die hun steentje bijdragen in allerlei vormen, zoals bijvoorbeeld het sponsoren van een team. Van der Wielen Metaalbewerking is zo’n sponsor die onze vereniging steunt: onlangs is het nieuwe zaterdag team Heren 2 in het nieuw gestoken!  

Vanaf dit seizoen heeft Prinses Irene een 2e elftal dat op zaterdag in competitieverband speelt. Een elftal waarin een mooie balans is gevonden tussen jong en oud. Een van deze spelers is Johan van der Wielen. Johan is samen met zijn ouders eigenaar van Van der Wielen Metaalbewerking. Van der Wielen Metaalbewerking is een bedrijf dat al 25 jaar gespecialiseerd is in het vervaardigen van hoogwaardige precisieonderdelen, hoofdzakelijk op basis van verspanende technieken. Wij zijn ontzettend blij met deze voetbalfamilie en we hopen dat zij nog lang verbonden met ons zijn. 

Wil je ook graag iets betekenen voor de club? Dat horen we natuurlijk graag! In het geval van sponsoring kun je hiervoor contact opnemen met de sponsorcommissie. Benieuwd op wat voor manieren je de vereniging financieel kunt ondersteunen? Kijk op onze site: www.rksvprinsesirene.nl/sponsoren