Veel winnaars tijdens de kindervakantieweek Nistelrode!
Veel winnaars tijdens de kindervakantieweek Nistelrode!

Veel winnaars tijdens de kindervakantieweek Nistelrode!

Nistelrode

NISTELRODE - Dit jaar werd er in plaats van een gewone Kindervakantieweek door SJB Nistelrode een DIY kindervakantieweek georganiseerd. Honderd kinderen hadden een tasje gereserveerd. In dat tasje zaten speurtochten, knikkers, spijkers en plankjes en voor als er iets mis ging ook nog een paar pleisters. 

Speurtochten
Tijdens de week van 15 t/m 22 augustus was er een speciale etalagespeurtocht uitgezet met vragen die in de etalage van winkels waren opgehangen. Met het beantwoorden van deze vraag kon je een zin maken: Goed gedaan tot volgend jaar!

Uit de juiste inzendingen hebben we twee winnaars getrokken. Dat zijn Teun Geerden en Jelle Tousain, zij hebben beide een ticket voor een vlucht in een zweefvliegtuig van Aeroclub Nistelrode ontvangen.

Ook bij de kralenspeurtocht kon je een prijs winnen. Die is gewonnen door Iza Verstegen. Zij won een bon van Feel Good Store Sparkling waarmee ze een leuke lunchbox uit mag zoeken. 

Maskers
In de tas zaten ook blanco maskers. Door je masker mooi te kleuren en te versieren kon je ook een prijs winnen. Maud en Fleur van Wees waren mooie vlinders, Jesse van Venrooij een geweldige aap en Ann Griffioen een vrolijk konijn. Alle kinderen hebben een ticket voor de kinderfilm ontvangen van CC Nesterlé. 

Bouwen
Hutten bouwen ging niet dit jaar, maar in de tas zaten houten plankjes waar de kinderen creatieve bouwwerken van konden maken. Wat hebben we veel mooie inzendingen ontvangen! De jury heeft vier winnaars gekozen die een mooi prijzenpakket van de Jumbo hebben ontvangen voor hun creaties.

Fenna Cuijpers (podium met poppetjes), Isa van Kessel (wc-pot), Rick van der Sangen (tractor) en het team Jelle Siebe, Ann, Saar, Lot, Teun en Keet (dominostenen en stoeltjes voor de barbies).

Tot volgend jaar
Wij kijken terug op een mooie kindervakantieweek. En we hopen dat we volgend jaar jullie kunnen ontvangen bij de blokhut Achter den Berg.