Goede Doelen Week Nistelrode
Goede Doelen Week Nistelrode

Goede Doelen Week Nistelrode

Nistelrode

NISTELRODE – In de week van maandag 14 tot en met zaterdag 19 september vindt de Goede Doelen Week in Nistelrode in aangepaste vorm plaats. Als werkgroep hebben we dit jaar goed gekeken wat binnen de mogelijkheden van de COVID-19 Richtlijnen van het RIVM mogelijk is om toch geld voor de 12 goede doelen op te halen. Juist in deze tijd hebben de doelen het geld van een collecte hard nodig, omdat ze andere inkomsten missen door Corona. 

De aangepaste collecte
Dit jaar is er de mogelijkheid te doneren via SMS en zal de donatie via de enveloppen aangepast zijn.

De collectanten zullen de envelop met de intekenkaart nog steeds bij jou thuis brengen. Om direct contact te vermijden en het daarmee veilig te houden voor iedereen, komen ze hem dit jaar niet ophalen. In plaats daarvan zullen er in de collecteweek op verschillende plaatsen in het dorp collectezuilen staan, waar je de envelop in kunt leveren. Terplekke een envelop vullen en eventueel een intekenkaart invullen is ook mogelijk. Hiervoor vindt je een envelop en kaart aan de collectezuil. 

Wij zijn enthousiast en dankbaar dat de volgende ondernemers mee willen werken aan deze aangepaste Goede Doelen Week in Nistelrode door een collectezuil te plaatsen: Eetcafé ’t Pumpke, Jumbo Nistelrode, Van Mook de echte bakker, ServiceApotheek Nistelrode en van Tilburg Mode en Sport.

In de envelop die je thuis ontvangt treft je informatie aan over hoe het in zijn werk gaat. Op de intekenkaart staat vermeld wat de deelnemende goede doelen zijn. Daarop kun je achter elk goed doel die je wilt steunen een bedrag invullen. De ingevulde kaart stop je vervolgens met het geld terug in de envelop en lever je in bij een collectezuil. 

Vrije gift
Je kunt er ook voor kiezen om een vrije gift te geven. Dat mag je op het kaartje invullen, maar is niet persé nodig. De vrije giften worden evenredig verdeeld over de 12 goede doelen. Ze krijgen dus elk 1/12 deel van jouw gift. 

Via SMS te doneren
Naast deze opties kun je er dit jaar ook voor kiezen om een SMS te sturen naar 3010 met de tekst: DOEGOED. Per SMS doneert u dan €6,- die we als vrije gift verdelen over de 12 goede doelen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen meerdere sms’jes te verzenden voor het doneren van een veelvoud van €6,-. 

De deelnemende goede doelen zijn:
Alzheimer Nederland
Brandwondenstichting
Diabetes Fonds
Hartstichting
Hersenstichting
KWF
Longfonds
MS Fonds
Nationaal Fonds Kinderhulp
Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind
Nierstichting
Rode Kruis 

Organisatie Goede Doelen Week Nistelrode
De organisatie van de Goede Doelen Week is in handen van coördinatoren van de deelnemende goede doelen. Heb je een vraag of opmerking stuur dan een e-mail naar goedendoelenweeknistelrode@gmail.com; een betreffende organisator zal vervolgens zorgdragen voor een snelle reactie. 

We willen samen met jou ook dit jaar weer een mooi bedrag ophalen voor alle deelnemende doelen. Dit kan deze keer dus op vele manieren, er zit vast een manier tussen die jou past. Dus: DOE GOED. Aan jou en alle collectanten hiervoor alvast hartelijk dank!