Afbeelding

DE PAS ORGANISEERT

Natuur & Dieren

HEESCH - Komend weekend vertoond Filmhuis De Pas in de middag weer een mooie film! Deze film start op zaterdag en op zondag om 13.30 uur. CC De Pas is geopend vanaf 12.30 uur en je mag een drankje meenemen in de zaal. Na afloop van de film is er nog tot 17.00 uur gelegenheid voor een drankje. Abonneer je op onze nieuwsbrief via www.de-pas.nl/nieuwsbrieven om te weten welke films we draaien. Kaartjes zijn te bestellen á € 6,- via www.de-pas.nl/kaartverkoop.

De winnaar van de twee gratis filmkaartjes is Marina van Grinsven!

Vrienden van De Pas
Elke maand maken drie Vrienden van De Pas kans op een leuk extraatje. De winnaars in december zijn Hans Manders (€ 10,- korting op een heerlijke lunch), Wilma & Jan Verstegen (vier kaartjes voor de kinderfilm) en Desiree Romme (vier consumpties naar keuze). Alle prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

In januari 2022 verloten wij onder onze Vrienden maar liefst drie FilmPASpoorten. Een FilmPaspoort is een abonnement ter waarde van € 35,- en je kunt er negen films mee bezoeken. Laat deze mooie prijs niet aan je neus voorbijgaan, ga snel naar onze Vriendenpagina en meld je aan! Voor € 25,- doe je een heel jaar mee én met jouw bijdrage kunnen wij weer leuke activiteiten organiseren voor onze inwoners. 

Sunday Sessions
Na wat lege zondagen, in verband met de maatregelen, vindt 19 december weer de volgende Sunday Session plaats! Het podium is deze zondag aan het duo Pauline & Mark. Pauline & Mark maken van elke gelegenheid een onvergetelijk muzikaal feestje en gieten de leukste en mooiste (pop)liedjes in een akoestisch jasje. Het repertoire van Pauline & Mark is enorm breed: de leukste en mooiste nummers uit de ‘60, ‘70, ‘80, ‘90, ‘00 tot de laatste hits. Pauline & Mark zijn zowel te boeken als live achtergrondmuziek maar absoluut ook om met de voetjes van de vloer te gaan. De setting voor deze Sunday Session is vooralsnog wel geplaceerd en met een coronatoegangsbewijs. Pauline & Mark maken van elke gelegenheid een muzikaal feest, dus zorg dat je erbij bent!