Afbeelding

Asieldier van de week

Natuur & Dieren

Helaas hebben we nog veel kittens in onze pleeggezinnen zitten en bij Hokazo krijgen we nog steeds van die lieve ukkies binnen. Van zwart-wit, rood, lapjes tot de zogenaamde schildpadkatjes enzovoorts. 

We hebben ook veel stelletjes zitten in onze pleeggezinnen, maar ook trio’s en katjes die liever alleen geplaatst worden. Het is juist nu zo belangrijk dat deze kittens opgroeien in een huis, dat ze daar heel veel kunnen spelen en kunnen leren; leren wat wel en niet mag en dat ze niet bang voor mensen hoeven te zijn. Op de foto staan Kimmi, Aboe en Connor. Deze drie schatjes zitten bij Hokazo met nog een hoop vriendjes en vriendinnetjes. Maar ook Bessie, Kyra & Kasper, Lucky, Splinter, Teddy, Pam & Ola en Effie & Jack wachten op een huisje en nog kittens waar geen verhaaltje van online staat. 

Keuze genoeg dus voor het vinden van een lieverd! Stuur een mail naar admin@hokazo.nl voor informatie en kijk ook eens op www.dierenasiels.com en/of www.facebook.nl/hokazo.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 15 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 18 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 18 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 18 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze