Afbeelding

Kaarten voor theaterseizoen 2024/2025 zijn nu te koop

Kunst & Cultuur

NISTELRODE- CC Nesterlé presenteert een vers theaterseizoen, vol eigenzinnige voorstellingen en onverwachte ervaringen.  Wat maakt theater Nesterlé zo bijzonder? In de intieme theaterzaal is de afstand van het publiek tot de artiesten klein zodat je er als kind én volwassene met je neus bovenop zit! Het programma voor 2024/2025 wordt wederom gepresenteerd in een handig overzicht dat samen met DeMooiBernhezeKrant in de bus valt

Naar het theater gaan is een feestje
Landelijke en regionale artiesten laten je lachen, nemen je mee in de mooiste verhalen, ontroeren en dagen je uit. Heb je zin om (weer) te schateren om Christel de Laat, was je vorig jaar ook zo laaiend enthousiast over Gerrie Smits of ben je benieuwd naar de nieuwste voorstelling van Jochen Otten? Er is valt veel te kiezen voor de cabaretliefhebber.
Genieten van heerlijke muziek? Maak je keuze uit ons gevarieerde aanbod met muziek van Rob de Nijs tot Queen en Elvis. Natuurlijk mag Robin Borneman komend seizoen ook niet ontbreken in het rijtje.

Ga voor de ultieme theaterbeleving! Kies bij je bestelling voor het theaterdiner en maak je avondje uit compleet met een driegangenmenu van Eetcafé ’t Pumpke. 

Het complete programma vind je op www.nesterle.nl.
Tickets zijn alleen online te koop!