Afbeelding
De Wevers

Carnavalsmiddag voor senioren

Kunst & Cultuur

NISTELRODE - In CC Nesterlé vond zondag 18 februari een speciale, wat verlate, carnavalsmiddag voor alle senioren van Nisseroi plaats. Dit was een samenwerking van Carnavalsstichting De Wevers en KBO Nistelrode. 

95 verklede KBO-senioren hadden zich aangemeld voor deze middag en De Wevers had een mooi programma op poten gezet. Na de koffie en thee begon het programma. In polonaise met hun lijflied ‘Wij zijn de Wevers’ bestormden prins David, zijn adjudant Daniel en hun gevolg het podium. Spreekstalmeester Frenk Nagel en podiummeester Luuk van Bakel zorgden voor een strakke regie. 

Met de welbekende spreuk ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’ mocht de jongere garde zich het eerst presenteren. Groep 8 van basisschool De Beekgraaf gaf een mooie act en ook de huppel-/dansgarde en het voorstellen van jeugdprinses Amber, jeugdadjudante Kyra en een grappige spreekstalmeester kwamen voorbij. Prima gedaan!

De Kleijebijters, een groep die ieder voor zich een mooie act neerzette, gaven ook acte de présence. Edwin Verkuijlen trad op als Fikkie de hondenfluisteraar, Jeroen Uijlen als Bartje Bus, Pieter Meulendijks als Eddy de Eagle en Jacky als volkszanger. Niek en Geert gaven een kijkje op het trainingsveld. 

Natuurlijk speelde muziekkapel De Durzakkers er een gezellig stukske muziek tussendoor en dansten wat dames van Dance team Nistelrode. Wat een souplesse!

Ondertussen genoot ieder van een drankje en een hapje en kwamen we aan het slotlied van Nisseroi, ‘Tussen Donzel en Menzel’.

Het was een gezellige middag met muziek, dans, zang en klets. 

Dank aan Carnavalstichting De Wevers, KBO Nistelrode, vrijwilligers van CC Nesterlé en natuurlijk alle aanwezigen.  

Afbeelding
Sport 8 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 20 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 22 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum