Afbeelding

Open atelierroute in Bernheze

Kunst & Cultuur

BERNHEZE - De Bernhezer Kunstkring organiseert zaterdag 29 en zondag 30 juni voor de tweede keer de Open Atelierroute. Kunstenaars in alle dorpskernen van Bernheze kunnen hun atelier dan openstellen voor publiek. Elke kunstenaar kan in zijn of haar atelier ook een andere kunstenaar uitnodigen om zijn/haar werk te laten zien. 

Tijdens dit weekend geven de deelnemende kunstenaars een blik in een ruimte die meestal gesloten blijft: hun atelier. Het atelier is voor kunstenaars niet alleen een werkplek. Het is vooral een plek voor reflectie, het zoeken naar inspiratie en het zoeken naar manieren om vorm te geven aan dingen die raken. Dat maakt deze route zo bijzonder. Geen expositie op een willekeurige locatie, maar bij de bron, waar de kunst ontstaat. Kunstenaars kunnen bezoekers kennis laten maken met hun inspiratiebronnen en beweegredenen, vertellen hoe een kunstwerk tot stand komt en het eventueel verkopen.

Ben je kunstenaar, woon je in Bernheze, heb je een atelier en wil je meedoen? Stuur dan vóór 1 maart een berichtje naar secretariaat@debkk.nl.

Afbeelding
Sport 7 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 19 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 22 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum