Afbeelding

Nieuwe voorzitter voor Stichting Carnavalsviering Heesch

Kunst & Cultuur

HEESCH - Voor de huidige voorzitter, Esther van den Akker, is dit haar laatste seizoen. Stichting Carnavalsviering Heesch heeft namelijk een nieuwe voorzitter gevonden. Na afloop van dit seizoen zal Arjan Westerlaken de ‘voorzittershamer’ overnemen van Esther.

Esther heeft vanaf 2019 als voorzitter vele spijkers met koppen moeten slaan. Ze heeft met haar inspanningen en doorzettingsvermogen vele moeilijke beslissingen moeten nemen, maar ook mooie festiviteiten neergezet voor Stichting Carnavalsviering Heesch.

Voor vele carnavalsliefhebbers uit Krullendonk is Arjan Westerlaken zeker geen nieuw gezicht. Arjan is adjudant van Porcus XLIX geweest in seizoen 2019/2020. Zij hebben een fantastisch carnavalsseizoen gehad samen en op die manier nauw betrokken geweest bij Stichting Carnavalsviering Heesch, de Raad van 11 en de overige vrijwilligers. Na deze ervaring is Arjan vrij snel als penningmeester in het dagelijks bestuur toegetreden en gaat nu dus verder als voorzitter van Stichting Carnavalsviering Heesch.

“We blijven als bestuur samen met de vele vrijwilligers ervoor zorgen dat carnaval in Krullendonk bestaansrecht blijft houden”, zegt Arjan. Esther: “Ik heb het volste vertrouwen in Arjan. Hij heeft bestuurlijke ervaring en veel kennis op alle fronten. Ik zal hem helpen waar nodig in zijn nieuwe rol.”

Het voltallige bestuur van Stichting Carnavalsviering Heesch wenst Arjan een fantastische tijd toe en zal hem in zijn taken als voorzitter volledig ondersteunen.

Afbeelding
Sport 8 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 20 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 23 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum