Afbeelding

Naakt; cabaretier Gerrie Smits zich (gratis!) bloot

Kunst & Cultuur

In zijn nieuwe voorstelling ‘Naakt’ geeft cabaretier Gerrie Smits zich (gratis!) bloot. Met zijn heerlijke Brabantse accent vertelt hij over de zoektocht naar zichzelf en zijn vrijheid. 

Komediant Gerrie Smits is een Brabander in hart en stembanden. Al vele jaren is hij door het hele land te zien op de diverse comedypodia. Een verhalenverteller en filosoof die binnen no time de gunfactor van de zaal te pakken heeft. Gerrie geeft je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen, maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten.

Leon van der Zanden leerde hem zijn comedytalent ten volste te gebruiken. Met een enorme dosis valse bescheidenheid geeft Gerrie je een hilarisch, maar ook spannend inkijkje in zijn leven; zijn jeugd, zijn liefde, zijn dochter en andere herkenbare thema’s. Hierbij balanceert hij zorgvuldig tussen kwetsbaarheid en hilariteit.

Naast zijn voorstellingen is Gerrie bekend van zijn wekelijkse column op Omroep Brabant Radio - ‘Lang Leve de Vrijdag’ en is hij als vaste MC bij diverse comedyshows te zien. 

Rutger van Eijken, columnist, docent en filosoof:  “Wat een heerlijke voorstelling is ‘Naakt’ van Gerrie Smits! In dit nieuwe avondvullende programma weet hij te vertragen en je mee te nemen in verhalen die ontroeren en je aan het denken zetten en dan ineens komt er een grap die je doet huilen van het lachen. Een dikke aanrader voor een mooie avond vermaak!”

De laatste tickets voor de (gratis) voorstelling op 9 december bestel je via www.nesterle.nl.