Afbeelding

Hisse Helden nemen je mee op muzikale reis: ‘Een feest voor iedereen!’

Kunst & Cultuur

HEESCH – Negen bekende ‘Hisse’ zangers en zangeressen gaan er op zaterdag 30 september samen met een tienkoppige band weer een groot muzikaal feest van maken in CC De Pas.
Het muzikale avondvullende event is sinds de start in 2017 uitgegroeid tot een tweejaarlijkse traditie. De vocalisten en muzikanten kunnen niet wachten om de zaal te trakteren op hun drie uur durende setlist vol energie en gezelligheid.

De laatste editie in 2021 maakte veel enthousiaste reacties los, weet Ronnie Wesseling. Naast gitarist in de band, vormt hij samen met Dirk van Kronenburg, Mick van Haaren, Marion van de Ven, Pieter van de Ven en Temmie van Uden ook de organisatie. “De avond was toen helemaal uitverkocht”, blikt hij terug. “Dat hopen we nu natuurlijk ook weer voor elkaar te krijgen!”

Hechte groep
Nederlandstalig, rock, akoestisch en verschillende medleys; er is voor ieder wat wils op 30 september. “De nummers zijn gekozen door de zangers, zangeressen en band zelf. Daardoor wordt het een hele gevarieerde avond, een feest voor iedereen!” De Heesche artiesten vormen na inmiddels bijna vier edities een hechte groep. “Hoe mooi is het om als vrienden met elkaar muziek te maken en met z’n allen zoiets gaafs en professioneels neer te zetten? En vergeet de spectaculaire lichtshow, de confetti en het vuurwerk niet. Bij Hisse Helden kan het allemaal”, lacht Ronnie.

Tickets
Terwijl de muzikanten de laatste puntjes op de i zetten, vliegen de kaarten de deur uit. Wil je Hisse Helden niet missen? Koop dan je kaartje voor € 15,- via www.de-pas.nl. Tickets aan de dagkassa kosten, mits nog beschikbaar, € 17,50. Vanaf 19.30 uur is er muziek van DJ Dennis en om 21.00 uur begint de show.

Afbeelding
Afbeelding