Afbeelding

Muziekvereniging Servaes presenteert Halloween Concert

Kunst & Cultuur

HEESWIJK-DINTHER – De Muziekfabriek wordt vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober omgetoverd tot een heus spookslot waar feest wordt gevierd door heksen, tovenaars, spoken en ander gespuis. Op deze avonden neemt muziekvereniging Servaes je mee in de muzikale ‘onderwereld’ waarbij een spannend verhaal wordt verteld waarin onder andere echte heksen, tovenaars en spoken voorkomen.

Themaconcert Halloween
In deze show zullen mooie muziek en verhalen elkaar afwisselen en word je meegenomen op een spannende reis. Gedurende deze reis in de andere wereld zullen verschillende plekken bezocht gaan worden en zullen de verschillende werelden steeds meer versmelten. Van sprookjesachtige en magische plekken tot verlaten opera’s en majestueuze kastelen. Tipje van de magische sluier; het nummer ‘Dance Macabre’, bekend van het spookslot in de Efteling, zal de spanning weten op te voeren. En ‘the Phantom of the Opera’, zal het publiek doen huiveren. Natuurlijk mag Zweinstein niet ontbreken gedurende deze avond. Je wordt ondergedompeld in een flinke lading muzikale magie.

Durf jij deze reis aan?
Het belooft een avond vol belevenissen te worden die begint op het moment dat je uit de auto of van je fiets stapt en eindigt nadat de laatste klanken hebben geklonken. Na afloop kan er worden nagepraat onder het genot van diverse brouwseltjes. Het concert start om 20.00 uur, vanaf 19.00 uur is iedereen welkom in de Muziekfabriek. Kaarten kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar bij Cigo Paperpoint in Heeswijk-Dinther en bij Dagwinkel Schouten in Loosbroek. Tevens kun je kaarten bestellen via kaartverkoop@muziekverenigingservaes.nl.

Of je je na het concert weer in deze wereld zult begeven, is de grote vraag. Durf jij het avontuur met ons aan?