Afbeelding
Annemarie

Theater voor kinderen in CC Nesterlé Nistelrode

Kunst & Cultuur

NISTELRODE - Oogjes glunderen, beentjes wiebelen, handjes klappen, je kind schatert het uit, laat zijn fantasie de vrije loop en zit op het puntje van zijn stoel. Wat is er leuker dan een kind zien genieten? Papa en mama en opa en oma genieten dan vanzelf mee!

In het theater komen kinderen in aanraking met allerlei verhalen, personen en stemmen. Dat het live op het podium gebeurt, is toch echt een andere ervaring dan het zien van een film op een bioscoopscherm. De voorstellingen spelen in op de fantasie van je kind en zijn voor jongere kinderen vaak ook interactief. 

Lekker met je kinderen naar het theater? Komend seizoen zijn er bij CC Nesterlé drie leuke middagvoorstellingen voor jong en oud:

Zondag 29 oktober - Circus Makkie 3+ - Durske en Pinkie gaan circusje spelen en denken dat dat een ‘makkie‘ is. Ze gaan aan de slag met leeuwen temmen, goochelen, koorddansen en nog veel meer. Maar of dat inderdaad een ‘makkie’ is...? 

Zaterdag 6 januari - Het meisje met de zwavelstokjes 3+- Een beeldschoon winters sprookje. Over een meisje dat helemaal alleen in de sneeuw hoop en troost vindt in het afsteken van haar zwavelstokjes.

Zondag 3 maart - De Stilte met Voor de Draad ermee! 3+- Twee dansers, twee stoelen, een tafel en een bed maken de huiselijke wereld compleet. ‘Je verbeeldt je dat je aan de touwtjes trekt, maar och, het leven smijt je heen en weer.

Ga voor meer informatie en tickets naar www.nesterle.nl.