Afbeelding

CV Tosti wint de elfde editie van De Hisse Kwis!

Kunst & Cultuur

HEESCH - In een goed gevuld cafe in CC De Pas is vrijdag 27 januari de winnaar van de Hisse Kwis 2022 bekendgemaakt. CV Tosti is er met de winst vandoor gegaan. Tijdens de prijsuitreiking van de elfde editie van De Hisse Kwis ging het uiteindelijk tussen CV Tosti en #wetoo, waarbij dus het team van CV Tosti enthousiast op het podium de wisselbeker in ontvangst mocht nemen. Hofkapel De Dors(t)vlegels behaalde de derde plek. Voor de gehele uitslag, zie www.dehissekwis.nl.

Michel van de Wetering van FIETSplezier kwam verrassend als Masked Singer onder het masker vandaan en heeft na een lied nog toelichting gegeven op de gegeven hints tijdens de Kwisavond. Hij werd tijdens de kwisavond door slechts vier teams geraden.

Onder de aanwezigen werden er nog drie prijzen, beschikbaar gesteld door CC De Pas en FIETSplezier, verloot. Aansluitend op het officiële gedeelte konden de deelnemers nog met elkaar over de antwoorden discussiëren en gezellig met elkaar genieten van de muzikale klanken van dj Reshh.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking werd al bekend dat er voor de organisatie van de kwis voor volgend jaar zich nieuwe commissieleden hebben gemeld die het stokje gaan overnemen. Wie dit zijn zal begin maart bekend worden gemaakt. In de stijl van De Hisse Kwis waren er namelijk tijdens de uitreiking hints te vinden waarmee men eventuele nieuwe commissieleden al kon herkennen of ontmaskeren. Hier zijn punten voor de komende editie van De Hisse Kwis 2023 te verdienen.

Speciaal woord van dank aan de commissieleden die na een aantal jaren inzet voor De Hisse Kwis terugtreden uit de organisatie de kwis. Mede het ontvangen van de Hisse Plusser van For Mineur gaf het afscheid een gouden randje.

Blijf de website, Facebook- en Instagrampagina van De Hisse Kwis in de gaten houden voor nog meer nieuws met betrekking tot de Kwis der Kwissen in 2023.
www.dehissekwis.nl

Afbeelding