Afbeelding

De Mini-Maxi PLEEJBEKSJOW komt voor de 5e keer

Kunst & Cultuur

WEVERSRIJK - Het carnavalsbloed stroomt weer door CV Afslag 15 deze weken. Voor de vijfde keer willen zij samen met jou, CS de Wevers en het team van Station Carnaval een muzikaal spektakel neerzetten. Dinsdagmiddag 21 februari van 14.00 tot 17.00 uur kun jij als artiest de show stelen in Station Carnaval.

Het evenement is een onderdeel van de gezellige kindercarnavalsmiddag. Maar het is niet alleen voor de kinderen want ook voor volwassenen is het podium open. Jij kunt met je vrienden of alleen een show weggeven en zomaar naar huis gaan met de eerste prijs! Kortom; het wordt één groot feest met vele jonge en oude artiesten waar je je nu voor aan kunt melden. Als welke artiest wil jij op het podium staan? Van André Hazes tot Kinderen voor Kinderen en van rapper Snelle tot Queen; alles mag!

CV Afslag 15 zorgt voor MINI en MAXI
Iedereen van 4 tot 99 jaar kan meedoen. Er zijn rondes voor de Mini’s (kinderen) en voor de Maxi’s (volwassenen). Je mag natuurlijk met z’n tweeën of met een groep meedoen. En vind je het toch te spannend? Dan vraag je je zoon of dochter om met je mee het podium op te komen want hiervoor is de Mini-Maxi ronde!

Hoe dan?
Zoek een nummer waar jij van uit je dak gaat, duik de kledingdoos op zolder in en neem een leuke outfit mee. Wij kunnen je helpen met de visagie en een mooi kapsel en maken je helemaal klaar voor jouw vijf minutes-of-fame!

Meld je aan via pleejbeksjow@gmail.com of door het formulier, dat je op de Facebookpagina van CV Afslag 15 vind, in te vullen.

Heb je zin in een gezellige muzikale middag, maar sta je liever niet zelf in de schijnwerpers? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen onder het genot van een drankje. Graag tot ziens in Station Carnaval!

Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 35 minuten geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 2 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 2 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 6 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 22 apr, 17:00 Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo