Afbeelding

CC De Pas organiseert

Kunst & Cultuur

Sunday Sessions met tHuisbent 5.0: 5 ervaren muzikanten uit de omgeving van Oss, die besloten hebben samen muziek te maken in een bezetting van 2 akoestische gitaren, met bas, keyboards, cajon en zang. Het repertoire loopt ver uiteen: van JJ Cale, Neil Young, Racoon, Louis Armstrong tot Country en lekkere dans- en luisternummers. 

Zondag 11 december. Aanvang 15:00 uur. De entree is gratis.

De Pas Proeft….. Champagne: Op 16 december organiseert De Pas een Champagneproeverij. De Heesche vinoloog Bas Geurtjens neemt u mee op een reis via een pallet aan verschillende mousserende wijnen om vervolgens af te sluiten met een echte Champagne! De in totaal zes opbouwende dranken die u te proeven krijgt, worden ondersteund met heerlijke hapjes en een boeiend verhaal van Bas. In ongeveer twee uurtjes tijd bent u helemaal op de hoogte van alle ins en outs van Champagne en kunt u zelf ook de blits maken op weg naar het nieuwe jaar.

Vrijdag 16 december. Aanvang 20:00 uur. Kaartjes kosten €35,00 en zijn verkrijgbaar via de website. Let op, er is een maximum aantal deelnemers!