Afbeelding

Nistelrodese organisaties dankbaar voor extra donatie

Kunst & Cultuur

NISTELRODE – Stichting Pinksterfeesten Nistelrode, Scouting Mira Ceti en TC Telro kregen vorige week ieder een prachtige cheque van € 2.500,- overhandigd. Het jaarlijks evenement van de Charity Cup haalt elk jaar veel geld op voor landelijke en lokale initiatieven. Dit jaar kregen de afgevaardigden van de Nistelrodese organisaties naar aanleiding van het jubileumjaar deze persoonlijk overhandigd.

In het stijlvolle restaurant van The Duke werd tijdens een heerlijk diner stilgestaan bij het 30-jarig jubileum, de prijzen werden uitgereikt en de goede doelen ontvingen een donatie uit handen van voorzitter Jurgen van der Heijden. 

De donaties worden goed besteed. Zo vertelde Toine van den Heuvel, voorzitter Scouting Mira Ceti: “We hebben grote plannen met de accommodatie op Achter de Berg, maar onderhoud en vernieuwing van materiaal gaat ook door, vandaar dat onze donatie gebruikt wordt voor de aanschaf van een nieuwe grasmaaier.”
“Met dit prachtige bedrag organiseren we een dienstenveiling, die georganiseerd wordt ten gunste van het 50-jarig bestaan dat in 2024 gevierd gaat worden”, informeerde Rian van Schijndel, organisatielid van Stichting Pinksterfeesten, de aanwezige sponsoren. Hetty Ruijs, penningmeester TC Telro vertelde enthousiast over de nieuwe padelbanen: “Onze donatie wordt gebruikt voor aankleding en verruiming van faciliteiten op de vier banen.”

De drie organisaties zijn enorm dankbaar voor deze financiële ondersteuning. Zij bedankten de sponsoren en organisatie van de Charity Cup enorm voor hun gulle donatie.

Meer foto’s op www.mooibernheze.nl

Afbeelding
Afbeelding