Afbeelding

Actief in de wijk op Burendag

Kunst & Cultuur

NISTELRODE - Communicatie en Verbinding moet een begrip worden in onze samenleving, een wijk waaronder een dertiental straten deel van uitmaakt. Verschillende inwoners van buitenlandse komaf zijn hierin vertegenwoordigd. Ook deze mensen zouden wij graag willen uitnodigen in het park, waardoor er meer sociale contacten en een gevoel van verbondenheid met de buurt tot stand komt.    

Zondag 25 september van 14.30 tot 17.30 uur staat in het Zeven Eeuwenpark een middag op de planning die in het teken staat van ‘Buurtverbinding en Nationale Burendag’. Deze middag wordt ondersteund door het Oranjefonds.

Wat is er te doen
Muziek door de band ‘SixtyFive’; een groep die muziek brengt met een hoog petticoat gehalte. Grotendeels nummers dus uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. De band speelt het repertoire van de grote namen uit die jaren zoals onder andere Cliff Richard & The Shadows, Chuck Berry, The Ventures, Elvis en the Stones. Ook zal de Indo Rock zeker niet ontbreken.  

Met gratis koffie, thee, cake, limonade voor de jeugd, een springkussen, kindermatinee met Hollandse spelen, schmink en voor de volwassen jeu de boules belooft het een gezellige middag te worden.                                        

De buurtbewoners uit de volgende straten worden dan ook van harte welkom geheten: Heuvelstraat, Den Hof, Heuvelhof, Franciscanessenweg, Eikelkampstraat, Elzenstraat, Van Binsbergenstraat, Van ‘t Rijk, Wevershof, Kerkhoflaan, Loosbroekseweg/Parkstraat, Toon van Durenlaan en Kloosterhof.

Ook verwelkomen wij natuurlijk andere inwoners uit andere buurten/wijken in Nistelrode!

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 7 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 9 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze