Afbeelding

CC De Pas organiseert

Kunst & Cultuur

Sunday Sessions met Wim Heijman Kwintet
Zondag 25 september is het weer tijd voor een nieuwe Sunday Sessions! Dit keer met het Wim Heijman Kwintet met een prachtig repertoire met nummers van onder andere Frank Sinatra, Tonny Bennet, Dean Martin en Sammy Davis jr. Aanvang 15.00 uur. De entree is gratis.

Algemene ledenvergadering
Door de laatste ontwikkelingen komt de algemene ledenvergadering van 29 september te vervallen en wordt verschoven naar een latere datum. Enthousiast geworden van deze evenementen?

De Pas Proeft…..Bier
Ben jij een echte bierliefhebber? Dan is deze proeverijavond op jouw lijf geschreven. Bierkenners Cas en Roeland vertellen, onder het genot van verschillende soorten bier en bijpassende hapjes, enthousiast hun verhaal ‘Van oorsprong tot brouwen’. Vrijdag 30 september. Aanvang 20.00 uur. Entree € 17,50.

Tribute to the Everly Brothers
Een swingende show met aanstekelijke nummers van The Everly Brothers. Dat is waar het duo Marcel Hufnagel en Harold Verwoert met hun tribute act garant voor staan. In 2020 werden zij als ForEverly Brothers de trotse winnaars van de RTL4-show ‘All Together Now’. Dit jaar kwam ook hun eerste single uit, een versie van ‘Bye Bye Love’. Tijdens hun performance, zichzelf begeleidend op gitaar, spat het plezier van het podium. Met hun tribute act laten de mannen de legende van The Everly Brothers voortduren. Vrijdag 7 oktober. Aanvang 20.15 uur.

Kijk dan op www.de-pas.nl voor meer informatie en kaartjes.