Afbeelding

Zet het in je agenda; Fiets3Daagse Bernheze

Kunst & Cultuur

BERNHEZE - Dit jaar wordt de Fiets3Daagse gehouden op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 augustus. Dit evenement wordt georganiseerd door het team van Scouting Mira Ceti uit Nistelrode en dat van de Meierijsche Museumboerderij in Heeswijk-Dinther. 

Elke dag kan er ’s morgens, tussen 9.00 en 11.00 uur, gestart worden. Woensdag 17 augustus in Nistelrode (Eetcafé ’t Pumpke, Raadhuisplein), op donderdag 18 augustus bij Boerderijterras ’t Venster, Vinkelsestraat 84 in Vinkel/Heesch en op vrijdag 19 augustus bij de Meierijsche Museumboerderij, Meerstraat 28 in Heeswijk-Dinther. Bij de museumboerderij worden, op vrijdagmiddag om 16.00 uur, ook de gewonnen prijzen bekendgemaakt en uitgereikt! 

Een deelnamebewijs voor drie dagen levert korting op, het kost dan € 10,- per persoon. Daarvoor krijgt je ook nog drie keer iets lekkers en heb je drie keer kans op een prijs. Een dagkaartje kost € 4,- per persoon. Dagelijks kan er gekozen worden tussen 35 of 55 kilometer fietsen, steeds langs andere mooie routes, binnen en buiten Bernheze. Elke inschrijver krijgt per dag een routekaart mee met daarop ook advertenties van de bedrijven die deze Fiets3Daagse sponsoren. 

Bij het uitzetten van de routes is nadrukkelijk rekening gehouden met veiligheid maar je fietst op eigen verantwoordelijkheid. 

Alvast veel plezier als je deelneemt aan dit leuke evenement!

Afbeelding
Sport 2 uur geleden Herman van de Wijst wint snerttoernooi Jeu de Boulesclub Die Lé 2024
Afbeelding
Sport 23 uur geleden JO15-2 wil heel graag de sponsoren bedanken
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Basisschool Op Weg op ontdekkingstocht bij Cultuurkapel Vorstenbosch
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Vier keer leuk in CC Nesterlé
Afbeelding
Natuur & Dieren gisteren IVN Bernheze ondersteunt ontmoetingstuin Servaes
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Carnavalsmiddag voor senioren