Afbeelding

Jubileumweekend Muziekvereniging Animato

Kunst & Cultuur

NISTELRODE - De Nisseroise muziekvereniging bestaat 75 jaar! In die 75 jaar heeft de muziekvereniging zich ontwikkeld tot een veelzijdige vereniging waarin slagwerkgroep en fanfareorkest zorgen voor een gevarieerd programma. Met het evenement ‘Night of the Music’ en verschillende (thema-)concerten, laat de vereniging zien veel in haar mars te hebben. Al 75 jaar passie voor muziek: dit wil Muziekvereniging Animato (voorheen Fanfare St Lambertus) graag samen vieren. Vier dit jubileumweekend op 25 en 26 juni mee in Sporthal De Overbeek. 

Zaterdag 25 juni vanaf 19.30 uur: Bevrijdingsconcert in Sporthal De Overbeek
In het kader van 75 jaar bevrijding organiseert de vereniging met de gemeente een Bevrijdingsconcert op zaterdag 25 juni; Nederlandse Veteranendag. De gemeente nodigt hiervoor alle veteranen in Bernheze uit, maar graag begroeten we ook jou. Kaartjes voor dit concert zijn € 10,- . Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten over dit unieke concert. Naast het fanfareorkest zullen ook een combo en verschillende zangers en zangeressen op het podium staan. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via penningmeester@fanfarenistelrode.nl.

Zondag 26 juni vanaf 14.00 uur: Gezellige samenzijn in of naast Sporthal De Overbeek
Zondag 26 juni wil de muziekvereniging op feestelijke wijze stilstaan bij het 75-jarig jubileum. Dat gebeurt (afhankelijk van het weer) in of naast Sporthal De Overbeek. Onder het genot van een hapje en een drankje en met mooie muziek viert Animato graag met jou dit jubileum. ’s Middags treedt de band Velvet Roses op; die middag is vrij toegankelijk voor iedereen. De consumpties zijn voor eigen rekening en Muziekvereniging Animato zorgt voor een perfecte ambiance.

Afbeelding