Afbeelding

Weverszittingen geannuleerd

Kunst & Cultuur

NISTELRODE - Carnaval in het Weversrijk is al bijna 2 jaar lang niet wat het zou moeten zijn. Afgelopen jaar hebben we begrijpelijkerwijs door moeten strepen en ook dit jaar zijn er al een aantal activiteiten uitgesteld omdat het met de geldende beperkingen niet mogelijk of simpelweg te lastig was om door te laten gaan. Nu komen we zo langzamerhand aan bij het Carnavals-spitsuur. Het spitsuur met normaal gesproken de Weverszittingen als eerste hoogtepunt.

Helaas moeten we melden dat er ook dit jaar geen Weverszittingen zullen zijn. We hebben met artiesten gesproken, de commissies waren al draaiende…echter is ook dit jaar het houden van een Weverszitting met de altijd gezellige afterparty dus helaas niet mogelijk. Ook op een online manier is een Weverszitting lastig op de bühne te krijgen. 

De mededelingen over versoepelingen en beperkingen volgen elkaar momenteel in redelijk rap tempo op. Wat dit gaat betekenen voor de rest van de Carnavalsactiviteiten met als hoogtepunt de afsluitende Carnaval, is momenteel simpelweg nog niet te zeggen.

We houden je zo goed en snel als mogelijk op de hoogte als hier iets over te melden is.

Zo zal binnenkort ook de commissie optocht een te nemen besluit kenbaar maken.

Voor nu…blijf gezond en maak het gezellig!