Afbeelding

De Pas organiseert

Kunst & Cultuur

HEESCH - We kunnen weer open!  Alle kunst, muziek-, zang-, dans- en sportactiviteiten mogen weer! Dat betekent dat toneelrepetities, danslessen, biljarten en andere activiteiten weer opgestart kunnen worden. Wel moeten we nog steeds anderhalve meter afstand houden en zoveel mogelijk overal en altijd mondkapjes dragen. De bar blijft echter wel gesloten maar eventueel kunnen wel kannen koffie en thee geserveerd worden. Gezien op korte termijn nog niks gepland kan worden, wordt even wat verder vooruit gekeken. Hieronder wat hoogtepunten die eraan gaan komen!

Olympische Kinderspelen
Met de Olympische Winterspelen voor de deur is het idee ontstaan om bij CC De Pas de Olympische Kinderspelen te organiseren. Omdat we geen springschansen voor de skiërs hebben, doen we het hier op een andere manier. In het voorjaar zullen we verschillende leuke spellen organiseren waar onze toekomst aan kan meedoen. Binnenkort meer hierover!

Hisse Alleskunner
Kijken jullie ook allemaal naar het tv-programma De Alleskunner? Wie zou in Heesch de beste Alleskunner zijn? Om dat te onderzoeken organiseert CC De Pas ‘De Hisse Alleskunner!’ Een groep deelnemers speelt in een afvalrace verschillende spellen.

Belgian Quo Band
Een onvergetelijk liveoptreden met de klassiekers van Status Quo, daar staat de Belgian Quo Band voor ! ‘Down Down’, ‘Roll over lay down’, ‘Caroline’, ‘Rockin’ all over the world’ en ‘Whatever you want’ zijn, naast talloze andere bekende rocksongs van deze legendarische Britse band, in het geheugen gegrift van menig rock- en muziekliefhebber en staan garant voor een concert van de bovenste plank.

Op 16 april komen ze naar CC De Pas, zorg dat je erbij bent! Kaartverkoop loopt via www.de-pas.nl.