Afbeelding

Annulering prinsenonthulling, prinsenbal en pronkzittingen

Kunst & Cultuur

VORSTENBOSCH -  Een jaar zonder  nieuwe prins, zonder pronkzittingen en zonder carnaval. Nu staat het jaar 2022 voor de deur. Een jaar waarin we als doel hadden, alles dubbel en dwars in te halen . Helaas is dat wederom niet allemaal mogelijk door alle huidige corona maatregelen. Daarom hebben we besloten om het prinsenbal van 8 januari en dus ook de prinsenreceptie op 9 januari, uit te stellen. Op het moment dat het weer mogelijk is, willen wij het Pieregat, heel graag een nieuwe Prins geven. 

Ook hebben wij, na   goed overleg,  besloten om de Pronkzittingen in 2022 niet door te laten gaan. Carnaval 2022 staat op dit moment op losse schroeven, maar wij zullen er alles aan doen om, als het kan, samen met de Piereslikkers, het glas te heffen, op een nieuwe Prins. Ook gaan we er van uit, dat we in het weekend van 16,17 en 18 september 2022, ons 55 jarig bestaan, groots kunnen vieren. Zet deze data dan ook in je kalender.

Als laatste willen wij iedereen een fijne kerst wensen. En laten we met zijn allen hopen op een gezond en goed verloop van 2022.

Namens het bestuur van stichting carnaval De Piereslikkers.

© www.facebook.com/DePiereslikkers