Afbeelding

Online kaartverkoop Pronkzitting Rooie Tesneuzik

Kunst & Cultuur

HEESCH - Stichting De Rooie Tesneuzik hoopt van harte dat de pronkzitting van 2022 door kan gaan; uiteraard volgens de dan geldende regels. In 2022 is de pronkzitting gepland op 14, 15, 20, 21 en 22 januari.  

Op 24 november is er vanaf 19:00 uur een mogelijkheid om via een paar drukken op de knop online kaarten te bestellen voor één van de avonden. Op basis van het Visitor Control platform heeft Weerdenburg Web Works een gebruiksvriendelijk programma ontwikkeld. 

Er zal een link beschikbaar zijn op de homepage van www.rooietesneuzik.nl. Je kunt maximaal vier kaarten per persoon bestellen voor een avond naar keuze. Na het bestellen moet direct worden betaald via iDeal. Hierna ontvang je een mail om de kaarten uit te printen of te downloaden op uw telefoon. Bij binnenkomst op de Pronkzittingsavond worden de kaarten gescand. Er is geen andere manier om kaarten te kopen.

Afhankelijk van de dan geldende regels, bestaat de mogelijkheid dat de avond vroeger start dan de geplande opening van 19.45 uur. Hiervoor zal informatie volgen op de al eerder genoemde website en Facebookpagina, mocht dit van toepassing zijn.

Mocht onverhoopt de pronkzitting toch niet door gaan, kun je kiezen om de kaarten te houden voor de gekozen avond bij een volgende pronkzitting of om het geld terug te vragen. Bij teruggave van geld, zullen administratiekosten worden verrekend.