Afbeelding

CC De Pas organiseert

Kunst & Cultuur

HEESCH  - Op 22 oktober organiseert De Pas The Young Ones. Hierbij bieden wij opkomende bandjes een podium om hun kwaliteiten te tonen. Voor deze editie is het de eer aan LowKi. LowKi is een indiepop coverband uit Oss. Ze coveren een diverse selectie aan nummers. Dat varieert van grote internationale bands zoals Arctic Monkeys, Tame Impala en Paramore, tot bands die behoren tot Nederlands trots, zoals Doe Maar, Rondé en Sue the Night. Ook echte hits uit de jaren 80 en 90 komen voorbij. Kortom, van alles wat! Ben jij ook onderdeel van een opkomend bandje en willen jullie een keer optreden op ons podium bij The Young Ones!? Laat het dan weten via info@de-pas.nl.

Filmavond
Komende maandag 18 oktober en dinsdag 19 oktober draaien we bij De Pas weer een mooie film. De titels van onze films maken wij bekend via onze nieuwsbrieven. Abonneer je hierop via www.de-pas.nl/nieuwsbrieven!

DOORGEDRAAID
In samenwerking met Remote Rental en Fellow Events organiseren wij op 23 oktober de eerste editie van “DOORGEDRAAID”. Een topavond met DJ’s als Noa Arrachart, Dave Roelvink, Mitch, Thornballin en Dolore!! Er zijn nog kaarten beschikbaar via www.fellowevents.nl/tickets.

Sunday Sessions
Komende zondag zal de geweldige formatie van HOAX optreden. HOAX is net even wat anders dan je denkt. Zij spelen rockcovers zoals je ze niet eerder hebt gehoord! Deze zesmans formatie met Temmie van Uden, Frank van Heck, Bart Lamers, Michel Keijzers, Mark de Haas en Joris van Gemert zal zondag vanaf 15:00 uur de sterren van de hemel spelen op ons mooie podium in het café!

Volgende week zal het podium zijn aan Sarah-Joy Ming. Ze kijkt uit naar haar optreden in De Pas, waarin ze van grote artiesten van de wereld en van haar favoriete artiesten liedjes zal zingen.

Meer info...klik hier