Afbeelding

CC De Pas organiseert

Kunst & Cultuur

Filmhuis
In samenwerking met het Filmhuis gaat CC De Pas op 26 juli de film ‘The Peanut Butter Falcon’ vertonen. De 22-jarige Zak, met het syndroom van Down, ontvlucht zijn verzorgingstehuis. Hij wil zijn droom, een professionele worstelaar worden, waarmaken en hiervoor les volgen. Hij ontmoet Tyler, een misdadiger op de vlucht die zijn bondgenoot en coach zal worden. Ze ondernemen samen een reis en kunnen de verzorgster Eleanor ervan overtuigen hen te vergezellen.

The Peanut Butter Falcon is een sfeervol, modern schelmenverhaal dat zich afspeelt in het moerassige diepe zuiden van de Verenigde Staten. Shia LaBeoef doet het uitstekend als de mompelende landloper met het hart van goud, maar de uitblinker is Zack Gottslagen, die een rol speelt die ongetwijfeld dichtbij hemzelf staat. De chemie tussen de twee is enorm.

Maar... op 23 juli kun je eerst nog kijken naar Le Mans 66! Kaarten voor beide films zijn te verkrijgen via www.de-pas.nl. 

Pubquiz
Op vrijdag 1 oktober wordt er weer een gestart gemaakt met de befaamde en reuzegezellige Pubquiz!
De vragen zijn zeer divers en je kunt zowel open- als meerkeuzevragen verwachten. Je team mag uit maximaal vijf personen bestaan en deelname is gratis! Bel je vrienden, stel je team samen en meld je aan via info@de-pas.nl.

De volgende Pupquizzen zijn op 5 november en 17 december.

Proeverijen
CC De Pas gaat dit jaar ook starten met het verzorgen van proeverijen. Denk daarbij aan een proeverij voor wijn, bier, whisky, port, cocktails of champagne. Houd hiervoor de website en social media in de gaten!