Afbeelding

Open ochtend bij Scouting Mira Ceti

Kinderen & Jongeren

NISTELRODE - Afgelopen zaterdagochtend brak de zon door in Nistelrode bij Scouting Mira Ceti, waar de jaarlijkse open ochtend plaatsvond. Een gezellige, goed bezochte ochtend voor iedereen, waar even aan het scouting-avontuur geproefd kon worden. 

In de korte tijd dat de dag duurde, werden bezoekers verrast met het nieuwe logo van Mira Ceti. Vervolgens konden ze meedoen aan spannende activiteiten zoals levend kwartet en het bouwen van katapulten.Het hoogtepunt van de ochtend was het kampvuur, waar iedereen zelf gepofte appels en s’mores kon maken. Er werd flink gesmuld en een bliksembezoek aan de supermarkt voor nieuwe voorraad was dan ook onoverkomelijk! Ook werden de ‘nieuwe’ leden weer symbolisch overgevlogen naar hun nieuwe speltak via een spectaculair overvlieg-object.

Hopelijk ging iedereen naar huis met die de geur van scouting - kampvuur vermengd met gras- in hun haren en de smaak naar meer in hun mond! Heb jij de ‘smaak’ te pakken gekregen afgelopen zaterdag, of heb je de open dag gemist, maar wil je alsnog een keer proefdraaien? Via www.scoutingmiraceti.nl meld je je heel gemakkelijk aan om vrijblijvend drie keer mee te kijken bij een speltak die bij jou past!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding