Afbeelding

Bosavontuur voor kinderen

Kinderen & Jongeren

BERNHEZE - IVN Bernheze is niet bang voor een beetje kou en natte voeten. Jij ook niet? Kinderen uit heel Bernheze tussen 6 en 12 jaar zijn van harte welkom om zondag 29 januari met IVN Bernheze mee het bos in te gaan. We starten om 10.00 uur bij de parkeerplaats aan de Langdreef (Kruising Wijststraat-Nistelrodeseweg) in Heesch en gaan daar de bossen van de Hooge Vorssel verkennen.

Op een speelse manier wordt er op zoek gegaan naar dieren en hun sporen. Ook proberen we ons als dieren in het bos te bewegen en te gedragen. Weet jij eigenlijk wel hoeveel mieren kunnen tillen of hoe reeën zich kunnen camoufleren? En hoe komen dieren eigenlijk de winter door? Dat gaan we allemaal ontdekken. Het bosavontuur is gratis.

Trek oude kleren en schoenen aan waar je goed mee kunt rennen en bewegen. Weer of geen weer, het gaat altijd door. Er is plaats voor twintig kinderen, geef je dus snel op.

Volwassenen gaan niet mee met deze excursie. Het IVN zorgt voor voldoende begeleiding. De tocht duurt ongeveer anderhalf tot twee uur; dit is een beetje afhankelijk van de weersomstandigheden. We eindigen op dezelfde locatie. Opgeven kan via www.ivn.nl/afdeling/bernheze/aanmelden-buitenkids of bel, 06-21481414.

Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 6 uur geleden Tweede locatie voor 'Eten over? Regio Bernheze'
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 8 uur geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 9 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 10 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 11 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 15 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid