Afbeelding

Bobz-Gala

Kinderen & Jongeren

NISTELRODE - De rode loper werd zaterdag 17 juli uitgerold voor alle groep 8 leerlingen uit Nistelrode. Voor al deze jongens en meiden was het nog één laatste keer met z’n allen genieten en feesten in de Bobz! Allemaal kwamen ze in stijl! met de mooiste kapsels, op hoge hakken, stropdassen en strikjes. Iedereen had flink zijn/haar best gedaan!

De casinotafels stonden klaar voor wie een gokje wilde wagen en de dj’s Giel en Thomas wisten de hele groep op de dansvloer te krijgen. Deze groep heeft heel wat Bobz-avonden moeten missen in de afgelopen coronaperiode en had dus wat in te halen samen. Het Bobzgala is niet compleet zonder een Mister en Miss Bobz! Niek van der Heijden van Basisschool ‘t Maxend ging er met de titel Mister Bobz vandoor en Maud Smits van Basisschool De Beekgraaf, werd verkozen tot Miss Bobz van het schooljaar 2020-2021! De avond werd zomers afgesloten met voor iedereen een ijsje (mede mogelijk gemaakt door IJssalon de Buren). Bobz wenst al deze jongens en meiden een hele fijne zomervakantie en daarna een fijne tijd op naar de middelbare school! 

In het nieuwe schooljaar hoopt Bobz weer als vanouds de maandelijkse Bobzavonden te kunnen organiseren voor de basisschoolleerlingen uit Nistelrode. Hiervoor is het team van Bobz nog op zoek naar zowel oudervrijwilligers als jeugdvrijwilligers (vanaf tweede klas middelbare school). Help jij ons mee om deze avonden ook dit jaar weer tot een succes te maken?! Meld je dan aan via bobznistelrode@gmail.com.

Afbeelding
Afbeelding
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 17 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 20 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze