Afbeelding

Kindervakantieweek Nistelrode 2021 coronaproof!

Kinderen & Jongeren

Alle kernen willen weer organiseren

NISTELRODE - Ze snappen dat het voor de gemeente nog iets te vroeg is om meteen een vergunning af te geven, maar gezamenlijk hebben de kindervakantieweken Bernheze wel de vraag neergelegd. In Nistelrode willen ze toch inschrijven, zodat ze alvast kunnen organiseren. Ze houden rekening met de coronavariant, drie dagen bouwen en spelen in je eigen ‘bubbel’. Het thema is bouw mee aan het land van Ooit!

Inschrijven
De Kindervakantieweek is dit jaar 30, 31 augustus en 1 september; iedere dag van 9.00 tot 15.30 uur. Woon jij in Nistelrode en zat jij afgelopen jaar op de basisschool? Dan kun jij mee doen! Schrijf je in vóór 1 mei via www.kvwnistelrode.nl. Het inschrijfgeld is € 15,- per kind.

Hoe werkt het
Schrijf je kind in via de website. De organisatie vraagt of ouders dit jaar minimaal een dag mee kunnen helpen. Dit kan in het voortraject zijn of tijdens de dagen. De planning is iets anders dan normaal. Ze houden rekening met een scenario waarin kinderen bouwen en spelen in hun eigen bubbel. Een grotere groep met eigen begeleiding van ouders, hulpleiding (13+) en een eigen klusser om te zagen. De groep heeft een eigen tent en blijft de hele dag met deze groep. Zo kunnen we alles goed sturen. Tijdens de Kindervakantieweek wordt er zoals vanouds weer veel getimmerd, geknutseld en spelletjes gespeeld.

Via scholen
Via de scholen krijgen kinderen een flyer mee. Deze keer kunnen we de scholen helaas niet bezoeken. Zit je kind buiten Nistelrode op school? Kijk dan op onze website. Hier vind je alle informatie. Volg ons ook op Facebook!

Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 15 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport 16 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Afbeelding
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Afbeelding
Sport 21 uur geleden Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode
Afbeelding
Natuur & Dieren 22 uur geleden Kom woensdag 1 mei lekker naar de boerderij!