Afbeelding

Indiaans drive - through diner

Kinderen & Jongeren

HEESWIJK-DINTHER - Wij zijn Operatie Injectie, een organisatie van bovenbouwleerlingen van Gymnasium Bernrode die geld ophalen voor Stichting Medisch Werk Mumbai. Dit is een stichting voor de preventie van Hiv en Aids in India, opgericht door twee ex-huisartsen Heeswijk-Dinther. Op 25 april is het weer zover en zal de volgende editie van het OI-diner plaatsvinden.

In verband met de huidige corona maatregelen zal het in aangepaste vorm zijn. Er zal een drive-trough diner georganiseerd worden waarbij je een 3 gangen-verassingsmenu-dinerbox kunt bestellen! Deze box kun je in de namiddag ophalen op Gymnasium Bernrode.

De gerechten zijn uiteraard allemaal in Indiase stijl. De gehele box is vegetarisch. Voor deze enorm leuke en lekkere box betaal je €27,50 p.p. Reserveren kan via oi.inschrijvingen@gmail.com. Voor eventuele vragen kunt u ook hier terecht. Gelieve in de mail uw voor-en achternaam, e-mailadres, het aantal personen en eventuele allergieën waar wij rekening mee moeten houden te vermelden.

Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 6 uur geleden Tweede locatie voor 'Eten over? Regio Bernheze'
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 8 uur geleden Het land is koud, maar de mensen zijn er heel warm
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 9 uur geleden Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland
Afbeelding
Sport 10 uur geleden Competitie vissen start op zondag 28 april
Afbeelding
Sport 11 uur geleden Eclatante zege op hellas krijgt al vroeg gestalte
Afbeelding
Vitaliteit 15 uur geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid