Afbeelding

Georganiseerd op pad

Ingezonden artikel

BERNHEZE - Wanneer je veel gebruik maakt van papierwerk en deze overal mee naartoe neemt, dan is het handig wanneer je dit gemakkelijk mee kunt nemen. Of het nu schetsen of tekeningen zijn, of dat het je profielwerkstuk is. Beide keren wil je dat het papier zo netjes mogelijk blijft. Daarnaast is het ook een stuk beter georganiseerd in de tas, wanneer de papieren niet los in de tas liggen. In deze blog gaan we het onder andere hebben over het meenemen van papier.

Opbergmap voor onderweg
Als je veel onderweg bent en graag het papierwerk netjes wil houden, is het niet verstandig om deze los in de tas mee te nemen. Daarom kun je beter een mooie opbergmap hebben welke flexibel in de tas zit, maar welke wel de papieren netjes houdt. Zo kun je het beste en portfoliomap nemen, een portfoliomap is geschikt voor het opbergen van A4 papier of kleiner. Zodat je mooie kunstwerk of je profielwerkstuk de reis overleeft. Zo kun je niet alleen belangrijke papieren vervoeren maar ook bijvoorbeeld stickers, voor wanneer je bijvoorbeeld een agenda hebt waarbij je gebruik maakt van stickers. 

Naast een portfolio map heb je ook nog een ander alternatief waarin je papieren kunt opbergen. Je hebt namelijk ook een L-map welke aan twee zijden open is, waardoor je gemakkelijk de papieren erin kunt stoppen. Een L-map is wel minder geschikt als een portfoliomap, maar is zeker beter dan losse papieren. Het mooie van zowel een portfoliomap als een L-map is dat deze in meerdere ontwerpen zijn.

Alternatief voor losse papieren  
Wanneer je met losse papieren werkt maar deze vooral zijn voor belangrijke gegevens, welke je moet onthouden kun je het best een alternatief gebruiken dan losse papieren. In dit geval kun je het beste een blanke agenda nemen of een notitieboek met een harde kaft. Hierin kun je gemakkelijk je planning in opschrijven en daarnaast belangrijke notities. Het voordeel van een blanke agenda is dat je deze volledig zelf kunt invullen, wanneer je een weekplanning wilt maken zet je die erin. Maar wanneer je een paar pagina’s voor aantekeningen nodig hebt, is dat ook geen enkel probleem.  

En wanneer je graag gebruik maakt van stickers in deze agenda, dan heb je ook sommige agenda’s welke een vakje in de kaft hebben. Dit vakje is geschikt voor het opbergen van losse stickers, maar ook voor kleine losse briefjes om deze niet kwijt te raken.