Afbeelding
Guus van der Valk

Theo en Ineke Laurenssen-Driessen 60 jaar getrouwd

Human Interest

HEESWIJK-DINTHER - Ruim 63 jaar geleden troffen Theo en Ineke Laurenssen-Driessen elkaar voor het eerst op de kermis en bijhorende danstent in Heesch. Ze raakten aan de praat, kregen verkering en stapten op 23 juni 1962 in de huwelijksboot. Vorige week was dat 60 jaar geleden. Een jubileum dat met kinderen, klein- en achterkleinkinderen en al wat hen verder lief is feestelijk werd gevierd.

Theo Laurenssen is geboren en getogen in Zeeland (bij Uden). Hij is de jongste zoon uit een gezin met negen kinderen. Hoewel hij de boerderij thuis over kon nemen, werd hij in navolging van enkele broers ook stukadoor. “Ik heb dat mijn hele arbeidzame leven met veel plezier gedaan”, vertelt de 83-jarige. 

Ineke Driessen is geboren en getogen in Dinther. Zij was de jongste uit een gezin met twaalf kinderen. “Ik heb tot 11-jarige leeftijd een hele fijne jeugd gehad. Toen stief mijn moeder en veranderde alles. Eerst deed een zus het huishouden en later heb ik het van haar overgenomen. Dat heb ik mijn hele leven gedaan”, vertelt de 79-jarige.

Lees het volledige interview in DeMooiBernhezeKrant van deze week

Tekst: Wendy van LIjssel
Foto’s: Edwin Hendriks

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding