Afbeelding

Ben en Dijmphie van Bruggen–Bergmans 50 jaar getrouwd

Human Interest

VORSTENBOSCH -  Vrijdag 23 juli was het 50 jaar geleden dat Ben en Dijmphie elkaar het jawoord gaven. Ben (10 januari 1950) is geboren en getogen in Eindhoven en groeide op als zesde kind in een gezin van acht. Dijmphie is geboren op 18 september 1948 in Maastricht, als oudste in een gezin van drie kinderen. Ze groeide op in Maastricht, Pernis en Eindhoven. Na hun huwelijk woonden ze eerst in Eindhoven, Veghel en zijn ze in november 1985 in Vorstenbosch komen wonen.

Ben werkte tot 1973 als bakker en maakte daarna een carrièreswitch en ging werken bij Zanten BV in Veghel, waar hij via het magazijn opklom naar een baan als inkoper. Dijmphie werkte als administratief medewerker bij het GAK en stopte met werken toen de kinderen kwamen. Nadat de kinderen naar de middelbare school gingen ging ze weer werken bij een cateringbedrijf.

Het echtpaar kreeg een dochter en een zoon en zijn de trotse opa en oma van drie kleinkinderen voor wie ze regelmatig langs de sportvelden te vinden zijn. Beiden zijn inmiddels gestopt met werken en in hun vrije tijd gaan ze graag fietsen of een ritje maken in hun oude Volvo uit 1960. Verder gaat het actieve echtpaar ook graag met de bus op vakantie en zijn ze inmiddels al naar Italië, Spanje en Kroatië geweest.

Iedere donderdagmorgen rijdt Ben de buurtbus en haalt ook met anderen oud ijzer op voor de fanfare. Dijmphie brengt trouw elke woensdag de parochieberichten rond en helpt mee bij het Kluscafé in MFA De Stuik.

Afbeelding
Vitaliteit 33 minuten geleden Voor iedereen die wil werken aan zijn mentale gezondheid
Afbeelding
Kunst & Cultuur 18 uur geleden Wie is de slimste van Loosbroek?
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 19 uur geleden Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo
Afbeelding
Sport 20 uur geleden Kampers scoort wereldgoal voor voetballeskrijgend Sportclub Loosbroek
Afbeelding
Kunst & Cultuur 20 uur geleden Trouwdag voor Bart en Kim met het Sint Willebrordusgilde Heeswijk
Afbeelding
Sport gisteren Dertien keer Nederlands kampioen voor Dance Team Nistelrode