Afbeelding

‘Wandel-naar-je-werk’-dag Bart.

Human Interest

Heesch - Bart Geurts, radioproducer bij Omroep Brabant, begon donderdag 8 april om half drie in de nacht aan een flinke voettocht. Vanuit Heesch liep hij, in zijn werktenue van Omroep Brabant, helemaal naar de studio in Son. Hij kwam aan om 10.00 uur, wat later was dan hij had berekend, maar een bijzondere prestatie die hij op zijn cv bij kan schrijven.

De eerst drie uur lagen de luisteraars nog op een oor, dus moest hij zich troosten met de schoonheid van nachtelijke stilte, en een lekkere boterham met jam die als ontbijt voor de nodige brandstof zorgde. Hierna werd Brabant wakker en kwam onderweg met regelmaat herkenning en werd hij aangemoedigd door toeterende voorbijgangers.

De aanleiding was de ‘Wandel-naar-je-werk’-dag op 8 april om aandacht te vragen voor het wandelen en bewegen op je werk. In de pauze of er naar toe. Die dag is in deze coronatijden overigens omgedoopt tot ‘Wandel-tíjdens-je-Werk’-dag, zodat alle thuiswerkers ook mee konden doen.

Bart wandelde in 7,5 uur ruim dertig kilometer van zijn huis in Heesch naar de studio van Omroep Brabant in Son. Hij verwachtte daar rond negen uur aan te komen, maar het werd een uurtje later. Al kun je van te laat komen niet echt spreken, aangezien hij onderweg verslag deed aan zijn collega Hubert en dus al aan het werk was.

Voor het volledige verslag kijk op: www.omroepbrabant.nl/nieuws/3371006/bart-wandelt-in-75-uur-naar-zijn-werk-bij-omroep-brabant-radio

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 39 minuten geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 3 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze