Afbeelding

Evie is klaar voor The Knockouts

Human Interest

HEESWIJK-DINTHER – Evie had haar Blind Auditions op 11 december, The Battles op 29 januari en nu The Knockouts, vrijdag 26 februari.

Wat begon met een zangles toen ze 10 jaar oud was, resulteert nu in élke dag met muziek bezig zijn. “Gelukkig hebben ze thuis weinig last van mijn zang en de piano, ze zijn het gewend.” Evie zit in het laatste jaar van de artiestenopleiding Rock City Institute, dus het meedoen aan The voice of Holland is voor haar geen vreemde zet. Ze bracht eerder al twee covers en een single uit. Nu wil ze écht doorpakken.

The Knockouts
Evie’s coach, Jan Smit, heeft nog een klein groepje toptalenten, maar hij mag slechts twee talenten meenemen naar de liveshows. Evie is vol enthousiasme op weg naar The Knockouts “Ik ga alles uit de kast halen om mijn 'skills' opnieuw te laten zien aan de coaches, maar ook aan de rest van Nederland. Vrijdag 26 februari is Evie om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 2 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 22 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 Stichting Buurtvoedselbos Bernheze