Afbeelding

Harrie en Gerrie 60 jaar getrouwd!

Human Interest

HEESCH - Harrie en Gerrie Leeijen hebben elkaar leren kennen bij Bergoss en al snel fietste Harrie achter Gerrie aan. Ze kregen verkering en gingen heerlijk naar de film en op zondag dansen. Op 2 februari in 1961 zijn ze getrouwd in het mooie stadhuis van Oss, nu het Jan Cunen Museum. Jaren later werd hun mooie lieve dochter geboren. Ze gingen wonen in Heesch en hebben vanaf 1963 tot 2014 een stomerij-wasserij gehad. Harrie ging stoom-en wasgoed ophalen en Gerrie stond in de winkel. De winkel die pas in 2014 de deuren ging sluiten. Ze vonden het altijd erg fijn om een praatje te maken met iedereen. Inmiddels wonen ze al weer jaren met veel plezier in een seniorenwoning met moestuin. Ze hebben beide veel hobby’s en vervelen zich geen moment….

Harrie is niet altijd fit maar wel altijd opgewekt en is vaak bezig met zijn hobby: bidprentjes verzamelen. Uren kan hij sorteren en uitzoeken en boven is een piepklein museumpje met veel liefde ingericht met foto’s en prentjes! Ook heeft Harrie sinds enkele jaren het lezen ontdekt.

Gerrie is heel haar leven al ontzettend creatief op allerlei vlakken. Ze heeft vroeger veel kleding gemaakt, kan handwerken en heeft een tijd prachtige sieraden gemaakt. Ook schilderen heeft ze veel gedaan met olieverf. Ze is jarenlang naar de Eijnderic gegaan naar haar schilderclubje. De laatste jaren is ze vooral veel in de tuin bezig. Ze hebben een tuin en een moestuin met een klein kasje. Ook in Teeffelen bij dochter en schoonzoon is ze graag in de tuin! Verder kijkt ze graag naar politieke debatten op TV, of maakt kruiswoordpuzzels en sudoku’s

Gelukkig hebben we de 50 jarige bruiloft uitgebreid kunnen vieren maar nu is dit niet mogelijk dus vierden we het klein maar fijn. Harrie en Gerrie zijn blij met het fotoalbum, bloemen, de mooie taart en de boog voor het huis. Maar de grootste verrassing was het filmpje waarop veel familie en vrienden hun felicitatie hadden gestuurd!