Afbeelding

Lokaal: Bernheze Bruist

Gemeentenieuws

Bij het schrijven van deze column is Paaspop nog in volle gang en is hiermee landelijk gezien het festivalseizoen officieel geopend. Dit is een evenement waarvan ik zeker ben dat veel Bernhezenaren de ‘landsgrens’ zijn overgetrokken om erbij te zijn en nu bij het lezen van deze column er met veel plezier aan terug zullen denken.

Ook in Bernheze staan het komende jaar in alle kernen van Bernheze mooie, bijzondere, grote en kleine evenementen op de planning. Dit veelal nagenoeg volledig geregeld door een enorm grote groep enthousiaste vrijwilligers die bereid zijn alle vrije tijd en energie steken in het organiseren daarvan. Dit met als hoofdreden om te zorgen dat wij als inwoners van Bernheze met veel plezier het evenement beleven en er ook nog lang met veel plezier op terugkijken.

Lokaal wil bij deze ook alle vrijwilligers veel succes en plezier wensen in het organiseren van hun evenement en bedanken voor de inzet en passie die zij geven én beleven om het tot een succes te maken zodat de kernen van Bernheze blijven bruisen.

Wij zullen zeker om die reden als uitgangspunt het ‘Ja, mits’-principe toepassen als het gaat om het organiseren van nieuwe evenementen en veranderingen van bestaande evenementen zodra deze gericht zijn op het behouden of verbeteren van de leefbaarheid van onze kernen. In onze overtuiging heeft dit een enorm positieve effect op de saamhorigheid en sociale cohesie in onze gemeente. Iets waar jij  als vrijwilliger trots op mag zijn.

Lokaal wenst iedereen een geweldig evenement toe!

Namens Lokaal,
Gerjo van Kessel

Afbeelding
Sport 8 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 20 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 22 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum