Afbeelding

D66: Heesch begint 2023 weer goed!

Gemeentenieuws

Wat hebben we op 1 januari in Heesch weer kunnen genieten van For Mineur in een volle CC De Pas. Met als persoonlijk hoogtepunt een origineel muzikaal omlijst lied over de boer en het evidente belang om samen een goed vervolg te geven aan de uitdagingen. Een lied waarbij de Nederlandse vlag te zien was, die begon te draaien, om via een omgekeerde vlag vervolgens gedurende het hele lied te blijven ronddraaien. Briljant! Samen zoeken naar de gulden middenweg dus. Dit zou zomaar in de recent gelanceerde SIRE-campagne kunnen passen ‘Verlies elkaar niet als polarisatie dichtbij komt’. Een mens is ook veel meer dan haar meningen alleen.

En dan mocht ik onlangs ook weer naar de slotavond van de altijd schitterende Rooie Tèszneuzik cabaretvoorstelling, als warming up richting het carnaval. Carnaval, het kan weer. Ik kijk dit keer extra uit naar het samenspel tussen Stichting Carnaval, ’t Tunneke en CC De Pas, met een grote tent op de Misse en dus nog meer horecaconcentratie in hartje centrum Heesch. Ik wens alle organisatoren alle goeds, en wellicht blijkt dit een extra magneet te zijn voor het Heesche publiek. Komt dus allen, SAMEN zijn wij Heesch!

Tot slot wil ik langs deze weg (nogmaals) onze vertrekkende burgemeester danken voor al haar inzet, en bovenal voor al die spannende momenten waarop zij voor ons allen haar rug recht hield op zoek naar een passend vervolg. 

Ik ben Ricco Kokshoorn. Ik ben D66 Bernheze.
Contact: secretariaatd66bernheze@gmail.com.