Afbeelding

50PLUS: Vind jij jouw leefomgeving belangrijk?

Gemeentenieuws

Sinds de afgelopen verkiezingen is 50PLUS nieuw in de gemeenteraad en wij de informatiepositie versterken. Daarom komt 50PLUS graag in contact met inwoners vanuit elke kern van de gemeente, maar in het bijzonder met die uit Heeswijk-Dinther, Nistelrode en Vorstenbosch. Dit om het team te versterken. Hoewel de naam anders doet vermoeden hoef je géén 50 plus zijn om met ons mee te doen. Ook aankomende senioren zijn welkom.

Binnen het team vinden we het van belang om elkaar te inspireren en scherp te houden op alle onderwerpen die jou en onze leefomgeving raken. Sociaal maatschappelijke zaken, evenals financiële- en ruimtelijke zaken, zijn allemaal van invloed op onze leefomgeving. De genoemde onderwerpen komen vrijwel in iedere vergadering van de raad aan de orde. Dat vergt een goede voorbereiding. Wij menen dat we in voorbereiding voor de vergadering ons raadslid Hans Bongers kunnen ondersteunen door met elkaar mee te denken en te sparren. Daarvoor zijn de signalen vanuit onze inwoners voor de fractie van wezenlijk belang. Juist tegenspraak kan ons dan verder helpen om op de juiste manier te reageren. Elke bijdrage, van door ervaring wijzer geworden inwoners of door het delen van kennis, dat tot een goed en breed gedragen resultaat leidt, is voor ons de moeite waard.

Spreekt dit jou aan of ben je in voor een verkennend gesprek? Bel dan 06-18604538 of mail, hans.bongers@50pluspartij.nl.

Hans Bongers, fractievoorzitter 50Plus Bernheze 

www.facebook.com/50PlusBernheze
www.twitter.com/50PlusBernheze
www.instagram.com/50PlusBernheze
https://www.50pluspartij.nl/bernheze