Afbeelding

SP Bernheze: Coalitie 2022-2026 is rond

Gemeentenieuws

Goed nieuws! SP Bernheze gaat wederom meebesturen in Bernheze. Met de collega’s van Lokaal en het CDA heeft SP Bernheze een bestuursovereenkomst gesloten; dit keer in de vorm van een coalitieverklaring. Dat betekent dat er nog veel ruimte wordt geboden aan de samenleving en de andere politieke partijen. In het najaar komt er dan een bestuursakkoord uit. Iedereen die het wil kan nog input leveren. Open en transparant. Dat is een vast waarde voor SP Bernheze.

Open en Transparant
Samen met CDA en Lokaal heeft SP Bernheze donderdag 19 mei een persbericht uitgegeven waarin de drie samenwerkende partijen laten weten dat de coalitie voor 2022-2026 in Bernheze rond is. Een periode vanaf maart 2022 waarin in een goede onderlinge sfeer de afspraken voor de komende vier jaar gemaakt zijn. SP Bernheze neemt voor de vierde keer op rij deel aan de coalitie. De SP komt wel met een sterk vernieuwde club aan de start. In de gemeenteraad hebben Mandy Jansen en Bianca van Beugen de plek overgenomen van Jan Prinsen en Jan Raaimakers. Rein van Moorselaar is na drie perioden (bijna twaalf jaar!) definitief gestopt als wethouder voor de SP. Maarten Everling neemt het wethouderschap namens SP Bernheze op zich. SP Bernheze dankt Rein, Jan en Jan bijzonder hartelijk voor de inzet de afgelopen jaren en gaat vol vertrouwen de toekomst in. De collegiale en prettige samenwerking met CDA en Lokaal zet SP Bernheze voort. Met gezond verstand!

Cor van Erp, fractievoorzitter SP Bernheze

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 1 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 2 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 4 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 5 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 5 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 5 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze