Afbeelding

VVD: Pak die kans!

Gemeentenieuws

We zijn alweer enige tijd bezig met de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Dat is dus al over zes maanden. Het betekent ook een kans; dé kans om iets te veranderen in onze gemeente. Dé kans om mee te denken en mee te praten. Dé kans om Bernheze nog mooier te maken. Dé kans om het verschil te maken.

De gemeenteraad is de baas in de gemeente en bepaalt dus bijvoorbeeld hoe de Wildhorst wordt ingericht en hoe de dienstverlening door de gemeente verbeterd gaat worden. Naast deze gemeentelijke zaken worden er vanuit het Rijk ook steeds meer taken naar de gemeente geschoven. Denk aan het Sociaal Domein (WMO, Jeugdzorg) en de Energietransitie (windmolens, zonnepanelen). Hierdoor wordt de gemeenteraad ook steeds belangrijker.

Om hierin het verschil te kunnen maken willen we ons als VVD inzetten op een maximaal resultaat. Met deze geweldige uitdaging in gedachten, luisteren we graag naar mensen met ervaring in verschillende branches, die met deze ervaring en kennis iets willen en kunnen betekenen in onze mooie gemeente.

Wil je samen met ons:

Invloed op het beleid van de gemeente?
Een bijdrage leveren aan de maatschappij?
Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Deel uitmaken van een uitgebreid ondernemersnetwerk?
Met leuke en enthousiaste mensen samenwerken?

Grijp jij deze kans? Of je nu heel actief of wat minder actief, voor of achter de schermen, je steentje wilt bijdragen, meld je aan of kom eens (digitaal) bij ons langs! 

Stuur een mailtje naar info@vvdbernheze.nl of bezoek www.bernheze.vvd.nl.

Marijke van Gestel, lijsttrekker VVD Bernheze