Afbeelding

Geluidsscherm tussen A59 en de Graafsebaan

Gemeentenieuws

HEESCH - Rijkwaterstaat gaat een geluidsscherm plaatsen tussen de A59 en de Graafsebaan. Ter hoogte van Graafsebaan 13/15 is op dit moment echter te weinig ruimte tussen de A59 en de Graafsebaan voor een scherm. Dit najaar starten we met het herinrichten van de Graafsebaan buiten de bebouwde kom. Daarmee zal voldoende ruimte ontstaan om ook hier een geluidsscherm te plaatsen.

We zijn met Rijkswaterstaat overeengekomen dat Rijkswaterstaat budget reserveert voor het geluidsscherm ter hoogte de van Graafsebaan 13/15. Dit budget draagt Rijkswaterstaat over aan de gemeente Bernheze als het ontwerp voor de herinrichting van de Graafsebaan buiten de kom, afgrond is. De aanleg van het geluidsscherm nemen we mee in de uitvoering van de herinrichting. We starten naar verwachting eind dit jaar met de ontwikkeling van het herinrichtingsontwerp en de uitvoering inclusief geluidsscherm is gepland in 2023.

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 16 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 17 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 20 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze