Afbeelding

VVD: Vakantie!?

Gemeentenieuws

Wij hadden grote plannen, we konden toch weer alles? Corona onder controle, heel veel mensen gevaccineerd. Ziekenhuizen en IC’s liepen leeg. Vrijheid! Lekker met de caravan naar Frankrijk, fijn met het vliegtuig naar Spanje. Plannen genoeg. Het kon allemaal weer. Yeah!

Nu nog geen drie weken later kleurt Nederland weer rood op de coronakaart en gelden er (weer) allerlei maatregelen voor Nederlanders. Bizar. We moeten ons voorbereiden op de derde of is dit al de vierde golf. Ik weet het niet meer, ik ben de tel kwijt. En weer het nieuws in de gaten houden. Moet je in quarantaine? Oh ja en testen, veel testen. Woahh. En uh, gaan we toch of niet? Of blijven we, in het kader van ‘Koop Lokaal’, in Nederland? Want Nederland en ook Bernheze is mooi. Je kunt je in Bernheze prima vermaken. Wat denk je van het prachtige Kasteel Heeswijk? En je kunt De Kilsdonkse Molen bezoeken. Je kunt heerlijk wandelen in de Maashorst of in het AA-dal. Lekker picknicken met alpaca’s in Vorstenbosch. Meedoen met de destilleerderijtoer in Loosbroek. Of voor de durfals: ga zweefvliegen in Nistelrode. Genoeg te doen! Daarnaast hebben wij ook nog eens prima restaurants in onze gemeente waar je heerlijk kunt eten.
Dus onze keuze is gemaakt. Wij blijven in Bernheze! Echt geen straf.

Wat je ook doet, welke keuze je ook maakt; het wordt hoe dan ook weer een andere vakantie dan verwacht. Maar rust lekker uit, geniet van je vrije tijd… en blijf gezond!

Fijne vakantie allemaal!
Marijke van Gestel, lijsttrekker VVD-Bernheze