Afbeelding

SP: Fijne vakantie voor Bernheze

Gemeentenieuws

Donderdag 8 juli was de laatste vergadering van de gemeenteraad voor de zomervakantie. Het is nu tijd voor die zomervakantie. Daar is ieder toch wel aan toe. Door de coronacrisis heeft iedereen het toch wel zwaar gehad. Veel gezellige dingen konden niet doorgaan. Dat blijft erg jammer en daarom is het goed om even rust en afstand te nemen. De SP Bernheze wenst ieder een mooie en rustige vakantie toe. Blijft veilig en denk aan elkaar.

Zomer 2021
Deze zomer blijft toch in het teken van de coronacrisis staan. Daar ontkomen we nog even niet aan. Doordat de vaccinaties succesvol zijn, is inmiddels wel veel leed voorkomen. Gevaccineerde personen zijn voldoende beschermd en minder kwetsbaar. Een heel mooi gegeven en op die manier komt het ‘normale’ leven weer in zicht. Als iedereen goed blijft opletten en geen onverantwoorde dingen doet, komt er licht aan het einde van de tunnel. Met een positief gevoel verder gaan.

Fijne vakantie 2021
De inwoners van Bernheze gaan genieten van de zomervakantie, ieder op zijn of haar eigen manier. De SP Bernheze wenst alle inwoners van Bernheze een hele fijne zomervakantie toe. Rust lekker uit, zorg voor ontspanning, doe de dingen die je leuk vindt, geniet van de mooie zomerse dagen, pluk de dag en verwen jezelf met een terrasje op zijn tijd. En denk daarbij vooral aan de lokale Bernhezer ondernemers. Kom gezond weer terug!

Cor van Erp, Ruimtelijke Zaken en Milieu, SP Bernheze