Afbeelding

Spreek met raadsleden voor een betere gemeente

Gemeentenieuws

Luuk Verstegen, Raadslid D66

Net als velen leef ik al bijna een jaar als kluizenaar. Ik spreek met veel minder mensen en krijg minder mee van de problemen die in Bernheze leven. En daardoor kan ik m’n werk als raadslid niet goed genoeg doen. Zeker in het sociale domein (zorg, onderwijs), waar we als raad sowieso al slecht zicht op hebben.

De emailadressen staan op de website van gemeente Bernheze. Niet makkelijk te vinden, maar ze staan er. Formele brieven schrijven is natuurlijk prima, maar reken dan wel op een vertraging van soms wel twee maanden voordat het bij de gemeenteraad in de postbak ligt. Daarentegen, een mailtje is zo verstuurd, en wordt meestal dezelfde dag nog gelezen.

Als er dingen opvallen, of niet werken, laat het ons weten. Stuur een berichtje naar raadsleden waar je een klik mee voelt. Als raadslid controleer ik het college van burgemeester en wethouders, om te corrigeren waar nodig. Maar dat kan alleen met informatie vanuit mede-inwoners. Dus, laat het me weten als er wat niet goed gaat. Ik ben zeer zorgvuldig met privacy, dus laat dat geen barrière zijn.

Via Facebook ben ik prima te bereiken. Zoek op m’n naam en stuur me een berichtje.
luukverstegen@hotmail.com
facebook.com/luukverstegen